Sediile Universităţii de Artă, vandalizate. “Fraudă”, scrie pe clădiri FOTO

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Sursa: Ziua Cluj

Toate sediile care aparţin Universităţii de Arte şi Design au fost inscripţionate noaptea trecută cu cuvântul „fraudă”, scris cu spray cu vopsea roşie.

„Este clar vorba despre un atac, o acţiune concertată. Deocamdată nu ştim care ar fi putut să fie motivul. Vom analiza situaţia şi o să anunţăm organele de cercetare”, a declarat rectorul UAD, Radu Solovăstru.

Casa Matei, în care funcţionează una dintre secţiile UAD, Pavilionul de Pictură din Parcul „Simion Bărnuţiu”, clădirea secţiei de fotografie din cartierul Zorilor, precum şi sediul central al universităţii din piaţa Unirii – toate au fost marcate noaptea trecută cu cuvântul „Fraudă”.

Poliţiştii au declarat că deocamdată nu deţin informaţii nici despre fapta petrecută noaptea trecută şi nici despre autori

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole