Primăria capitalei le-a luat înapoi casa copiilor femeii de serviciu moarte în incendiul de la Colectiv

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Da, incredibil:

Incredibil, dar adevărat! Primăria capitalei le-a luat înapoi casa copiilor femeii de serviciu moarte în incendiul de la Colectiv.

Asta deși rudele femeii au fost lăsate să se mute în noua locuință cu toate televiziunile de față, notează wowbiz.ro.

Chiar dacă imediat după tragedia din clubul Colectiv, Primăria capitalei a dat senzația că vrea să ajute familia femeii de serviciu care a murit în urmă incendiului, realitatea a fost cu totul alta.

Copiii au primit inițial o locuintă într-un bloc nou din zona Roșu.

Micuții au primit o cheie cu televiziunile de față. Doar că un reprezentant al municipalitătii a venit după ceva timp să recupereze cheia dată.

“Au zis că o să le dea altă locuință, dar nu am auzit încă nimic. Până una alta, copiii surorii mele stau cu soră-mea cealaltă într-o casă închiriată la Lizeanu. De ce au luat cheia cei de la Primărie, nu știu. știu doar că blocul avea doar lumina și atât, în rest nu era căldură, nu erau gaze, nu era apă caldă. Păi, cum să meargă 12 persoane să locuiască acolo? Tot ceea ce a fost la TV a fost că să închidă gura lumii. Copiii stau în chirie, nu au casă lor, asta trebuie să știe țara asta”, a spus Cristi, fratele Mariei ion, femeia de serviciu care a murit în clubul groazei.

În schimb, din partea autorităților a venit și o replică. Carmen Ivanoiu, directoarea Direcției Fond Locativ din Primăria Capitalei, a spus că nu s-a întocmit niciun act pentru apartamentul oferit și cere să primească măcar un buletin din partea rudelor Mariei Ion.  (sursa: B1)

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole