No one is illegal – 12.09.2014 European Day of Action

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

CriticAtac susține acest demers și vă îndeamă pe toți să faceți la fel și să mergeți în număr cât mai mare la manifestările din orașele voastre.

Oameni de peste tot din Europa ies în stradă pe 12 Septembrie, în semn de solidaritate cu cei care au fost nevoiți să fugă din calea violențelor, sărăciei și a războiului. Alăturați-vă miilor de oameni și organizați un eveniment în orașul vostru. Este binevenit orice protest, orice petrecere de întâmpinare, orice manifestație în stradă, flash-mob, concert, orice vă trece prin minte și rupe barierele!

Aceasta va fi o zi de acțiune în care ne dorim să arătăm întregii lumi că nu ne dorim garduri la granițe și îi întâmpinăm cu brațele deschise pe cei care sunt stigmatizați continuu de către politicieni și mass-media. E momentul să ne facem auzită vocea pentru cei care nu au o voce și să spunem că niciun om nu este ilegal!

Invitați pe toată lumea și dați-ne de știre dacă organizați un eveniment în orașul vostru!

Oraşele care participă până acum:

Cluj: https://www.facebook.com/events/894986323870945/

Bucuresti: https://www.facebook.com/events/156317511375340/

Timișoara: https://www.facebook.com/events/1496778900634436/ (strângere donații)

Mai multe detalii despre toate evenimentele organizate în Europa, găsiți aici: https://www.facebook.com/events/148023595539140/

#EuropeSaysWelcome #RomaniaSaysWelcome #Solidarity #RefugeesWelcome #OpenTheBorders

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole