Deputatul spagar: Trăşculescu cerea mită cu interlopi pentru campania electorală

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

““Ies deputat, indiferent ce se întamplă”, spunea preşedintele PDL Vrancea, Alin Trăşculescu, în convorbirile cu denunţătorul său şi înregistrate de DNA chiar la Parlament. Trăşculescu afirma că are nevoie de bani de ajutor pentru campanie şi atribuirea contractului era meritul său. Influenţă la ministerul Dezvoltării, ameninţări la adresa părinţilor, sugerarea unei bune relaţii cu Consiliul Judeţean condus de Marian Oprişan sunt detaliile din referetul DNA prezentate de presa centrală
Deputatul Alin Trăşculescu încerca să obţină bani de la oamenii de afaceri care au obţinut contracte în Vrancea pentru finanţarea campaniei electorale. Potrivit stenogramelor publicate ieri de presa centrală, acesta era chiar disperat să obţină încă un mandat de deputat, după reiese din discuţiile care ar fi fost purtate cu Marian Valeriu Calotă, arestat în urmă cu două zile în acest dosar. Aici poate fi vorba de o confuzie, deoarece acesta este menţionat ca denunţător, în loc de intermediar pe circuitorul banilor. Alin Trăşculescu a fost denunţat de omul de afaceri bucureştean Mircea Vintilescu, care deţine o firmă de proiectări.”

Întregul articol, aici.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole