Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 2,5 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Sursa: Hotnews.ro

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, vineri, alocarea a 2,5 milioane de euro pentru catedrala Mantuirii Neamului si circa 4 milioane de euro pentru alte 47 de biserici si parohii din Bucuresti. Donatia pentru catedrala a fost promisa de primarul general, Sorin Oprescu, inca din 2011.

“L-am rugat pe Preafericitul sa ne faca si noua o strana unde sa scrie “Primaria Municipiului Bucuresti”, iar Preafericitul ne-a binecuvantat”, a declarat primarul general, in iunie 2011 cand s-a adus vorba pentru prima data despre aceasta donatie. In 2011 si Guvernul Romaniei a alocat petru catedrala Mantuirii Neamului un sprijin financiar de circa 2,5 milioane de euro.

Lucrarile la acest edificiu au inceput la sfarsitul anului 2010 si se estimeaza ca vor dura trei ani. Costul estimat al constructiei: 200 milioane de euro.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole