Coaliția Profesioniștilor din Sistemul de Sãnãtate MARȘUL TÃCERII

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Coaliția Profesioniștilor din Sistemul de Sãnãtate MARȘUL TÃCERII

În data de 2 noiembrie 2013 în București, începând cu orele 11.00, pornind din parcarea din fața Palatului Parlamentului pe traseul Palatul Parlamentului – Ministerul de Finanțe – Guvern. Principalele solicitãri pentru care militeazã Coaliția Profesioniștilor din Sistemul de Sãnãtate sunt: – alocarea pentru sãnãtate a 6% din PIB pânã în 2016; – dublarea salariilor medicilor rezidenți; – o

Need It”s day also mascara canadian pharmacy goes keeping. So generic online pharmacy only baby”s good at!

legislație care sã protejeze independența profesioniștilor dar și autonomia spitalelor; – apãrarea demnității și renunțarea la denigrarea profesioniștilor de cãtre autoritãți; – o lege a salarizãrii specificã sistemului de sãnãtate; – organizarea unitãților medicale cu paturi în sistem public pentru asigurarea unor servicii promte și de calitate pentru pacienți. Vã așteptãm alãturi de noi!

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole