2012 – noi suntem sfârșitul lumii voastre

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Sursa: candidaturapresedintie

(RMGC, FMI, BOR, BCE, Guverne, Corporații, Jandarmerie, Prostitutie Publicitară…)

Ieri am aflat că Naumovici, un personaj care are un rol central în mizerabila campanie publicitară pentru Gold Corporation și-a însușit sloganul “2012 – noi suntem sfârșitul lumii voastre” ce circula de câteva zile prin Piata Universitatii.

Nu sunt nicidecum vreun adept al proprietății intelectuale, dar aș vrea doar să precizez că acel slogan se referă exact la sfârșitul lumii lui Naumovici și a spiritului partidului cu iz corporate pe care vrea să-l înființeze. Se referă la sfârșitul unei întregi paradigme, a capitalismului târziu – neoliberalism, imperialism financiar, corporatocratie – inclusiv a Gold Corporation…

Se referă și la sfârșitul unui mod de a fi, a subiectivitatii corporate – competitive, oportuniste, ipocrite, “eficiente”, individualiste – produsă de această  paradigmă a suprematiei economicului pe care Naumovici și noua mișcare “Împreună 2012” o reprezintă perfect.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole