Proteste ale profesorilor în București

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Bucureștiul a început să se umple de protestatari. Mii de sindicaliști au ajuns la această oră în Capitală la Palatul Victoria și alte mii sunt pe drum. La manifestație sunt așteptate peste 15.000 de persoane. Trei mari federaţii sindicale, două organizaţii de elevi şi una de părinţi, s-au coalizat în acestă acţiune. Manifestanții strigă „Iohannis, pas cu pas până în impas„ și scandează împotriva Guvernului și președintelui. La ora 12.30 se vor îndrepta către Palatul Cotroceni unde îi vor cere socoteală lui Klaus Iohannis pentru ignoranța de care dă dovadă. Este primul mare protest cu care tehnocrații dau piept, și asta după doar șase luni de la instalarea Guvernului. Până acum, nimeni din partea Guvernului nu a ieșit să dialogheze cu ei, dar știm că tehnocrații stau prost la acest capitol.

În loc să rezolve situația profesorilor, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a comentat marti protestele pe care le-au anuntat pentru aceasta saptamana sindicalistii din mai toate domeniile, intrebandu-se mai mult retoric daca nu cumva actiunile sunt legate de faptul ca urmeaza alegeri.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/bucurestiul-paralizat-de-protestatari-tehnocratii-paralizati-de-frica/

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole