Preşedintele şi-a luat jucăria şi a plecat

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Uimire. Preşedintele, învins de dezinformare, a cedat.

Înţeleg din toate semnalele publice că şi o mare parte din public nu vrea schimbarea sistemului de sănătate . În acest context, CER PUBLIC premierului retragerea procetului care viza reforma în sănătate. (realitatea)

Poezia lui: N-am înţeles că sistemul de sănătate nu poate fi gestionat de stat (adică şi de el, că doar e la putere) şi că trebuie să-l privatizăm cît se poate.

Poezia mea: Sistemul de sănătate trebuie reformat. Dar nu trebuie pornit de la premiza ultraobosită că orice reformă înseamnă să scoatem statul din ecuaţie, că privatizarea sau darea în administrare privată e soluţia.  Păi, voi, conducătorii statului nu sînteţi în stare să puneţi treaba în ordine.

A fost de fapt o cedare de altă natură, a spus de fapt: nu mai suport să fiu atît de nepopular. Şi nu suport valul de iubire pentru Arafat.

Ce se întîmplă de fapt: mai capătă şi omul care protestează, care iese în stradă ceva încredere. Numai aşa funcţionează: puterea trebuie să mai prindă şi puţină frică. Eu zic că anul începe bine. Nimeni nu poate să conducă democratic fără frica străzii sau fără frică de voci critice.

Domnule preşedinte, nu vă merităm.

Costi Rogozanu pe VoxPublica

barnes and noble coupon code
child tax credit 2011
lady gaga snl
lincoln university pa
2003 ford focus

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole