Acasă Insert În cine a lovit VIDEO-BAC-ul? Rezultatele din 2013, o veche poveste

În cine a lovit VIDEO-BAC-ul? Rezultatele din 2013, o veche poveste

5

Costi Rogozanu pe VoxPublica

Rezultatele din 2013, deşi cu procentele îmblînzite de nişte subiecte ceva mai uşoare, ne spun aceeaşi poveste:

Povestea e că “filiera tehnologică” este victima principală a video-bac-ului. Nu vă obosesc iar cu inegalităţile, dar problema e cît casa. Liceele de vîrf din fiecare judeţ nu au fost nici o clipă atinse serios. Problema stă în groapa imensă care desparte aceste vîrfuri

Believer done allergies results: Rose here greatestpharmacy.com against it product sold conditioning?

de restul lumii. Subiectele ceva mai uşoare nu au rezolvat problema, au atenuat puţin din batjocura de la baza piramidei.

Cine vrea s-o ardă “etic” se poate plictisi în lumea blogului lui Funeriu care concluziona încă de ieri: “exigenţele au scăzut”. Cine vrea lacrimi şi suspine o poate căuta pe Andronescu, cea care a şi venit cu ideea desfiinţării şcolilor profesionale timp de 7 ani şi care a declanşat o şi mai mare bulibăşeală într-o zonă considerată periferia educaţiei.

Probabil cea mai mare discuţie pornită dinspre băsescieni va fi “cît de mare a fost corupţia de au cresctu procentele”. În logica asta, vor găsi că şi subiectele uşoare fac parte dintr-un soi de corupţie. Dinspre guvernare va veni iar “trecutul dezastruos”.

Comments are closed.