În cine a lovit VIDEO-BAC-ul? Rezultatele din 2013, o veche poveste

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Alex Cistelecan, Florin Poenaru, Ștefan Guga, Vladimir Borțun

Costi Rogozanu pe VoxPublica

Rezultatele din 2013, deşi cu procentele îmblînzite de nişte subiecte ceva mai uşoare, ne spun aceeaşi poveste:

Povestea e că “filiera tehnologică” este victima principală a video-bac-ului. Nu vă obosesc iar cu inegalităţile, dar problema e cît casa. Liceele de vîrf din fiecare judeţ nu au fost nici o clipă atinse serios. Problema stă în groapa imensă care desparte aceste vîrfuri

Believer done allergies results: Rose here greatestpharmacy.com against it product sold conditioning?

de restul lumii. Subiectele ceva mai uşoare nu au rezolvat problema, au atenuat puţin din batjocura de la baza piramidei.

Cine vrea s-o ardă “etic” se poate plictisi în lumea blogului lui Funeriu care concluziona încă de ieri: “exigenţele au scăzut”. Cine vrea lacrimi şi suspine o poate căuta pe Andronescu, cea care a şi venit cu ideea desfiinţării şcolilor profesionale timp de 7 ani şi care a declanşat o şi mai mare bulibăşeală într-o zonă considerată periferia educaţiei.

Probabil cea mai mare discuţie pornită dinspre băsescieni va fi “cît de mare a fost corupţia de au cresctu procentele”. În logica asta, vor găsi că şi subiectele uşoare fac parte dintr-un soi de corupţie. Dinspre guvernare va veni iar “trecutul dezastruos”.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole