O firmă de recrutare a luat 150.000 de euro de la stat ca să descopere că actualul director general al unei companii controlate de Ministerul Economiei este chiar CEO-ul profesionist căutat. Plus că era şi şeful PSD-ului local

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

“Firma de recrutare Kienbaum, reprezentanta locală a firmei germane de executive search cu acelaşi nume, a încasat de la Ministerul Economiei suma de aproximativ 150.000 de euro pentru recrutarea CEO-ului “privat” al Complexului Energetic Oltenia, un business de un miliard de euro.

Cel mai bun candidat recomandat de firma de recrutare se pare că a fost tot Laurenţiu Ciurel, care era deja numit politic în funcţia de director general al companiei încă din octombrie anul trecut, şi care a fost reales. Fost director general al Termocentralei Rovinari şi al Complexului Energetic Rovinari, Ciurel a mai fost  vicepreşedinte al PSD Gorj şi consilier judeţean. El a renunţat la funcţiile politice în toamna anului trecut, pentru a-şi putea depune cadidatura pentru funcţia de “manager privat”.”

Întregul articol, în Ziarul Financiar.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole