CriticAtac la Chişinău

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Vineri 6 aprilie, 2012

ora 19.00

Locul: Teatru-Spălătorie / str. M.Eminescu nr. 72

Dezbatere & Lansarea volumului CriticAtac – Antologie I

Dezbatere: Unde este gîndirea politică azi?

Moderatori: Nicoleta Esinencu & Vasile Ernu

Echipa CriticAtac: Iulia Popovici, Costi Rogozanu, Victoria Stoiciu, Ciprian Şiulea şi Ovidiu Ţichindeleanu

Invitați: Paula Erizanu, Oleg Krasnov, Viorel Mardare, Petru Negură, Oleg Panfil

Afterparty cu Odainiq …

CriticAtac – Antologie I: Volumul publicat la Editura Cartier (2011) este o antologie a celor mai semnificative texte apărute pe platforma CriticAtac în decursul unui an de existență. Volumul cuprinde textele celor mai importanți colaboratori interni și externi ai CriticAtac, precum și temele centrale dezbătute în această perioadă.

CriticAtac este o platformă de critică şi analiză socială, politică şi curlturală din România care uneşte uneşte cele mai importante grupuri independente de teoreticieni, analişti, artişti şi activişti din România. Este un proiect independent, nonptofit şi nealiniat politic şi a fost lansat în septembrie 2010. Platoforma-revistă publică zilnic texte de analiză socială, politică, ideologică şi culturală şi dezbate lunar cîte o temă de interes major. Coordonatorii proiectului sînt: Vasile Ernu, Mihai Iovănel, Florin Poenaru, Costi Rogozanu, Victoria Stoiciu, Ciprian Şiulea, Ovidiu Ţichindeleanu.  CriticAtac a mai lansat proiectele: Conferinţele CriticAtac și un Forum Social. www.criticatac.ro

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole