CriticAtac invitat pe HotNews (joi de la ora 13.00)

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Sursa: HotNews (textul apartine redactiei HotNews)

Occupy Casa Poporului? Ce ar trebui sa faca intelectualii romani de stanga? O intalnire online cu Victoria Stoiciu si Costi Rogozanu, joi de la ora 13.00

  • Cand americanii nu si-au mai crezut partidele au inceput sa se coaguleze in miscari civice extrem de active: Tea Party la dreapta si Occupy Wall Street la stanga spectrului politic. Fiecare incearca sa puna presiune pe o elita politica care s-a indepartat prea mult de cetateni. Poate fi acest model reprodus in Romania? Cum? Care sunt metodele prin care oameni nealiniati partinic ar putea forma organizatii romanesti capabile sa preseze niste partide intepenite in coruptie si autism? Victoria Stoiciu si Costi Rogozanu incearca sa raspunda la aceste intrebari, oferind perspectiva intelectualului de stanga, intr-o discutie moderata de Vlad Mixich.In perioada 25-26 noiembrie, CriticAtac organizeaza un Forum Social la care vor participa o serie de intelectuali din stanga nepartinica din Romania. Printre temele discutate se numara: Statul social şi bunurile comune; Forme alternative de organizare socială, între teorie şi practică; Motive de indignare, mijloace de solidarizare.Pentru cei ce doresc sa participe la Forumul Social CriticAtac aici sunt datele de contact si programul.Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului (aici)

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.

Comentariile aici

Articolul precedent
Articolul următor

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole