Craiova: Studenţii de la Ştiinţe Sociale protestează împotriva desfiinţării facultăţii

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

“Peste o sută de studenţi de la Universitatea din Craiova protestează la această oră în sala 464 care aparţine Facultăţii de Ştiinţe Sociale. Ei cer explicaţii profesorilor care au votat în Senat pentru desfiinţarea facultăţii lor. Studenţii îşi vor alege reprezentanţi care vor intra într-o şedinţă cu cadrele didactice. Ei susţin că, în total, peste 1.500 de studenţi sunt afectaţi de decizia luată pe 1 aprilie şi se plâng că nu-şi mai pot face masterul pe specialităţi din cauza desfiinţării facultăţii.

Senatul Universităţii, întrunit în şedinţă luni, 1 aprilie, a luat decizia de a desfiinţa Facultatea de Ştiinţe Sociale, repartizând specializările la alte facultăţi.”

Întregul articol, aici.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole