Cariera fulminanta: De la sefa de promotie SRI, consiliera in Comunicatii, consilier local si directoare de cabinet la sefia Bibliotecii Centrale Universitare

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

HotNews ne anunţă despre un nou abuz.

Bibliotecarii i-au cerut ministrului Funeriu sa reia concursul la BCU. Ascensiunea PDL-istei Mireille Radoi la sefia Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) a generat un val de proteste in randul asociatiilor de bibliotecari din toata tara. Motivul? Lipsa de competente in ceea ce o priveste pe Mireille Radoi, actual director de cabinet in Ministerul Comunicatiilor, consilier local la Sectorul 4 si expert in securitate. Absolventa a Academiei Nationale de Informatii (SRI), Mireille Radoi a fost, pe rand, consilier la Ministerul Apararii, la cel al Comunicatiilor si membru al Consiliului de Administratie al Postei Romane.
Continuarea aici.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole