“Trebuie re-înființată lista neagră!” Fascismul social revine.

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Pe Standard.ro, domnul Mihai Giurgea (care ne anunţă că “mănîncă capitalism pe pîine”) cere pe faţă crearea listelor negre şi arestarea celor care “sînt de stînga”. (fragment aici). Ne miră faptul că Standard.ro promovează acest tip de fascism social.

In Statele Unite, timp de 100 de ani, orice angajat cu idei socialiste și sindicaliste era trecut pe lista neagră. Ca să știe angajatorii cu cine au de-a face! Si bineînțeles, respectivul murea de foame. Chiar și azi: ce ciudat, nu există nici un singur ofițer american cu simpatii bolșevice!

Păi, statul român de ce nu înființează oficial o listă neagră? Că doar trăiește din banii firmelor private!

În Germania, in anii ‘70 si ‘80, demonstranții de stânga au fost bătuți măr de poliție. Iar teroriștii roșii din gruparea Baader-Meinhof s-au sinucis în masă, în timp ce erau arestați. Ce, credeți că i-a omorât guvernul german? Ce jignire!

Păi, ce-ar fi să se sinucidă și bolșevicii români? Se știe doar că băieții ăștia de stânga au moralul cam slăbuț. Cum se văd in pușcărie, cum își pun frânghia de gât!

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole