Abuzuri asupra fotbaliştilor şi solidarizări

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Sînt la ordinea zilei abuzurile asupra fotbaliştilor. Protestul le aduce şi suspendări, nu doar ţepe la salarii:

„Bravo Dinamo!!!! Mulţumim de sprijin!!!! Vrem să schimbăm ceva …. Sperăm să ne unim. Să reuşim! Îmi este ruşine de situaţia în care sunt…. Sper să fiu puternic şi sănătos! Alături de colegii mei!!! Respect grupului!!!”, este mesajul postat pe Facebook de Florin Aniţoiu la finalul derbyului Dinamo – Steaua. Jucătorii lui Rednic au ieşit pe teren cu un banner pe scria scria „Respect Reşiţa”.

În iarnă, Aniţoiu, fundaşul stânga de 21 de ani de la Metalul Reşiţa, juca pentru naţionala României U21, iar în iunie s-a antrenat cu Astra. Tot atunci, FC Voluntari l-a vrut, dar finanţatorul Metalului, Cătălin Rufă, a cerut 100.000 de euro, iar transferul a picat. Acum, împreună cu colegii săi, Aniţoiu a fost exclus din lot pentru că a îndrăznit să nu joace într-un meci din Liga 2 al echipei care nu l-a plătit de 3 luni. Alţii, spune el, sunt neplătiţi de 10 luni. „Am ajuns sclav. Sunt atât de dezamăgit, încât îmi vine să plâng. Nu mai am bani nici de benzină, stau pe banii prietenei mele. Stăm toţi în cantonament la stadion pentru că nu-şi mai permite nimeni să închirieze un apartament”, spune fotbalistul crescut la LPS Banatul.

(articol complet în ProSport)

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole