The Long April. Texte despre artă – revistă de artă contemporană

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Vă invităm luni 25 iulie 2011, de la orele 20:00, la Pub Londophone, Str. Ioan Zalomit nr. 2 Bucureşti, pentru o dublă lansare informală: a publicaţiei proiectului The KNOT şi a revistei de artă contemporană “The Long April. Texte despre artă”.

The KNOT a fost un proiect nomad, desfăşurat în 2010 în spaţiul public din Berlin, Varşovia şi Bucureşti. Publicaţia proiectului documentează sub forma unui jurnal vizual experienţa celor peste 80 de zile petrecute în şi în jurul unităţii mobile The KNOT şi conţine în plus un DVD cu clipuri video realizate de Katharina Koch, grawbőckler, Kotki Visuals şi alţii, cu toţii participanţi în proiect. Vă invităm luni să vizionaţi o selecţie din aceste filme, rememorând astfel împreună cu noi cele mai interesante momente ale experimentului urban şi social care a fost The KNOT.

“The KNOT. An Experiment on Collaborative Art in Public Urban Space” este publicată de editura JOVIS Verlag Berlin (ISBN 978-3-86859-115-6).

“The Long April. Texte despre artă “ este o nouă revistă dedicată artei contemporane, cu accent asupra scenei din România. Revista este bilingvă, publicată online, cu acces gratuit şi este realizată prin efortul colectiv a 9 autoare: Anca Mihuleţ, Andreiana Mihail, Corina L. Apostol, Daria Ghiu, Iulia Popovici, Laura Panait, Livia Pancu, Oana Tănase şi Raluca Voinea. Design-ul este realizat de Eduard Constantin şi programarea web de către Mădălin Geană.

Revista poate fi citită începând de luni 25 iulie, la adresa:
http://e-cart.ro/longapril/

THE KNOT a fost un proiect organizat de Goethe-Institut Varşovia, Institutul Polonez Berlin, Raumlabor Berlin şi Asociaţia E-cart.ro, Bucureşti şi finanţat cu sprijin din partea Comisiei Europene prin Programul Cultura.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole