Sănătatea românilor în secolul XXI

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

õîááèò èëè òóäà è îáðàòíî îíëàéí â õîðîøåì êà÷åñòâå

Sănătatea românilor în secolul XXI –

Ce se întîmplă atunci cînd procesul de elaborare a politicilor publice pleacă de la jumătăți de adevăr. Este o nouă legislație soluția pentru criza perpetuă din sănătate?

Conferenţiar: dr. Sorin Paveliu

Vineri 25 mai, ora 11.00

SNSPA / Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative / Strada Povernei nr. 6 / Sala 111

Sorin Paveliu este titular al cursurilor de farmacologie şi farmacoeconomie în cadrul Universităţii Titu Maiorescu (conferenţiar universitar dr.) şi Preşedinte al Societăţii Române de Farmacoeconomie. Are experienţă în elaborarea politicilor în domeniul sănătăţii publice şi competenţă în managementul serviciilor de sănătate. Sorin Paveliu a fost director general al Casei Naţionale de Asigurări, membru al Parlamentului în 2004-2008 şi membru al comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor. În prezent este expert în probleme de sănătate al Societăţii Academice din România.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole