La Harneală

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

laBOMBA Studios prezintă la Teatrul LUNI:

Joi, 13 noiembrie , ora 19.30
premiera spectacolului
La Harneală*
un spectacol de Mihaela Drăgan și Mihai Lukacs

cu: Mihaela Drăgan, Gabriela Dumitru, Marian Dumitru, Claudiu Eremia, Cristina Eremia, Alexandrina Fieraru, Andreea Fieraru, Cornelia Ioniță, Marian Ioniță

(afisul spectacolului aici, dar si in atasament 🙂

https://www.facebook.com/events/877392638946288/)
Avocați, mafie imobiliară, executori, jandarmi, primari, secretare, speculanți afectivi, artiști oportuniști – toți sunt călare pe casele din zona bucureșteană de maxim interes imobiliar, Rahova Uranus, de unde au fost și urmează să fie aruncați în stradă numeroși oameni. Femeile evacuate și copiii lor, împreună cu actrița Mihaela Drăgan, disecă pas cu pas procesul de pierdere a acoperișului de deasupra capului și afacerea profitabilă a distrugerii unei comunități.

Zona Rahova-Uranus este vizată de dezvoltatorii imobiliari datorită amplasamentului central. Situația evacuărilor forțate este însă un fenomen prezent în toate cartierele și sectoarele din București, în toate orașele din țară. Evacuații prinși în procesul de curățire de săraci și romi a centrelor orașelor, alături de activiști, se solidarizează și protestează permanent pentru a-și face disperarea auzită de cei care au obligația să respecte dreptul la adăpost și la viață indiferent de etnie sau statut social.

Spectacol independent produs de laBomba Studios, Rahova-Uranus. Cu sprijinul tranzit.ro/București.

După spectacol va urma o discuție cu femeile care se confruntă cu evacuarea.

*harneală conform DEX:
harneală, harneli s. f. (deț.) 1. ironie, batjocură; glumă proastă 2. (deț.) simularea îmbolnăvirii în vederea sustragerii de la îndeplinirea unei sarcini

intrare: 20 lei
rezervări: 0788 452 485 (L-V: 11-18) sau teatru@greenhours.ro

www.greenhours.ro

Articolul precedent
Articolul următor

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole