Dezminţire: G. M. Tamás NU semnează “Apelul către nehotărâţi”

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.
Am aflat cu mare surpriză – şi ce surpriză neplăcută – că din cauza unei erori banale (s-ar părea că un corespondent a înţeles greşit un “mersi” politicos) numele meu apare pe situl revistei 22 sub Apelul către nehotărâţi. (Un apel voalat pentru a vota pentru dl Klaus Iohannis.) Chiar dacă aş avea dreptul la vot în România (nu-l am), aş face exact inversul a ceea ce propune Apelul: adică n-aş vota pentru niciunul dintre candidaţi, dar mai ales n-aş vota pentru dl Iohannis, o enigmă politică fără idei limpezi (nici măcar cu minciuni caracteristice cum avuseseră alţi candidaţi). 
Şi nici n-aş vrea să apar in compania unor semnătari ai Apelului, ale căror idei (căci spre deosebire de dl Iohannis, unii au vederi) mi se par odioase. Oricum, abţinerea poate fi o opţiune valabilă, iar Apelul în chestiune este, din nefericire, propagandă electorală care se prezintă ca îngrijorare cetăţenească.
N-am nimic de a face cu aşa ceva.
G. M. Tamás

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole