CTP: PD-ul era odată partidul-pisică, Băsescu l-a adus la desfiinţare

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la RomâniaTV, că oamenii au votat negativ duminică, la alegerile locale, pentru că “erau enervaţi de PDL”.
Cristian Tudor Popescu a arătat că declaraţia lui Victor Ponta după rezultatele de la exit-poll-uri “Care PDL?” este foarte rea. “Vine ca urmare a declaraţiei domnului Crin Antonescu, că scopul USL-ului este să desfiinţeze PDL. E o afirmaţie care mi-a dat fiori din punct de vedere al democraţiei… Îţi propui să câştigi, dar nu să desfiinţezi adversarul”, a spus CTP laRomâniaTV.
“Această atitudine, pe care văd că o ia şi Ponta, este foarte nocivă, nu este nicio bucurie că acest partid PD a fost adus la catastrofă de Băsescu. PD-ul era odată partidul pisică, cel mai viu şi plin de energie. Băsescu l-a adus la desfiinţare, a refuzat să facă schimbarea lui Boc şi le-a împins în faţă pe Udrea şi pe Anastase, care au adus prejudicii de imagine incredibile acestui partid. Marele comandant de navă Băsescu, care se lăuda că nu şi-a părăsit echipajul niciodată, şi-a părăsit în clipa de faţă partidul la greu“, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole