Andreea Raicu la Cluj după ce 300 de oameni au murit într-o fabrică de confecţii pentru lanţuri de fashion: dacă fabricile pleacă, acei oameni mor de foame

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

“Lecţie de capitalism de la vedeta Andreea Raicu, prezentă azi la Cluj. Întrebată, dat fiind că este expertă în fashion, cum vede faptul că 300 de oameni au murit miercuri într-o fabrică de confecţii ce lucra pentru lanţuri de modă, Raicu răspunde rece: “sunt decizii de business”.

“Dacă nu sunt fabricile acelea, oamenii mor de foame, nu au unde să lucreze”, spune Raicu. “Gândeşte-te câţi oameni sunt fără serviciu în România, pentru că s-au închis fabrici. Asta se întâmplă în business, oricâdt de rău ar suna e o treabă pragmatică, business-ul e o treabă rece. Trăim într-o ţară capitalistă”.”

Întregul articol, aici.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole