Cetățenii atârnaţi din orașul lui Oprescu

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Primăria Capitalei, prin primarul general Sorin Oprescu, dezbate mâine, în Consiliul General, proiectul prin care Bucurestiul va fi brăzdat de telegondole. Acum doi ani, același proiect era în gura bucureștenilor, doar că inițiatorul era Onțanu, primarul de la sectorul 2. Și atunci, ca și acum, proiectul pare o glumă proastă. Iar expunerea de motive a primarului general certifică caracterul ilar al acestei propuneri.

[…]

Obiectivul cheie din expunerea de motive, semnată de Sorin Oprescu, este Zen: „diminuarea stresului prin îmbunătățirea mobilității”. Primarul ne știe stresați. Într-adevăr, Bucureștiul este zbuciumat, însă la nivelul solului, deci aici trebuie luate măsuri. Proiectul propus nu va face decât să ofere călătorilor o privire de ansamblu cu privire la iadul din trafic, deci numai terapeutic nu poate fi.”

Integral pe Voxpublica.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole