Romania TV: Prime de 60.000 de euro pe persoana la Comisia pentru Supravegherea Asigurarilor. Deputatul Mihaita Calimente acuza un atac politic la adresa PNL. “Nu Ponta voia sa fie impozitate salariile mari?”

Redacția
Texte selectate sau scrise de echipa redacţională: Vasile Ernu, Costi Rogozanu, Florin Poenaru.

Mai multi membri ai conducerii Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor (CSA) au incasat in decembrie 2012 prime de 60.000 de euro de persoana, anunta postul de televiziune Romania TV, pe site-ul sau, fara a cita nicio sursa.

Aceste prime au fost acordate pentru sapte membri ai Consiliului CSA, ale caror salarii sunt de 10.000 de euro, valoarea totala fiind de 490.000 de euro, precizeaza Romania TV, care vorbeste despre “prime nesimtite”.

Presedintele CSA, Daniel George Tudor, are un salariu lunar de 42.700 de euro
, in timp ce Daniela Popa, fost presedinte al Partidului Conservator si fost vicepresedinte al CSA, ar fi incasat lunar intre 7.000 si 10.000 de euro. Tot intre 7.000 si 10.000 de euro lunar incasa si Tudor Balta, fost deputat PSD, care ocupa si el o functie de vicepresedinte.

Laura Chitoiu, sotia ministrului de Finante Daniel Chitoiu, a realizat in 2012, ca director al CSA, venituri de 226.616 RON.”

Întregul articol, aici.

CriticAtac este o platformă care militează pentru posibilitatea exprimării libere şi în condiţii de egalitate a tuturor vocilor şi opiniilor. De aceea, comentariile care aduc injurii, discriminează, calomniează şi care în general deturnează şi obstrucţionează dialogul vor fi moderate iar contul de utilizator va fi permanent blocat.

Ultimele articole